UTBILDNINGAR

Utbildningar är en växande och uppskattad del av vår verksamhet. Vi erbjuder både öppna och företagsinterna utbildningar beroende på vad som passar bäst.

Våra öppna utbildningar riktar sig till deltagare från skilda företag och genomförs på konferensanläggningar på olika orter i landet. Kursutbudet riktar sig till alla nivåer i företagen, allt ifrån strategiska utbildningar för ledningen till praktiskt inriktade utbildningar för underhållspersonal och operatörer. Efter ett par av de längre utbildningarna kan deltagarna examineras och certifieras enligt bransch-organisationskrav.  
​​​​​​​
Utöver schemalagda kurser genomförs varje år ett stort antal företagsinterna kurser och seminariedagar ute hos våra kunder. Målsättningen med företagsinterna kurser kan vara att öka produktionseffektiviteten, driftsäkerheten och utveckla underhållsverksamheten.

De flesta av våra kurser kan vi genomföra på engelska. Genom åren har våra konsulter rest jorden runt och genomfört utbildningsprogram eller arbetat med konsultuppdrag i över 30 olika länder.

Till vänster finner ni en fullständig översikt för våra kurser 2017. För mer information, se utbildningsutbud, företagsinterna utbildningar eller anmäl er direkt här! ​​​​​​​

40230 4 cmyk40230 4 cmyk
40230 4 cmyk